Nejnovější recenze ze sekce Kalkulačky
Produkt odpovídá přesně mé potřebě.
Větší, robustnější, ale jinak výborná kalkulačka, mám ji hlavně do fyziky na gymnáziu a líbí se mi barevné provedení.
Adaptér sítě potřeba nemá
Kvalitní středoškolská kalkulačka se spoustou funkcí, povolená při maturitě. Zakoupeno pro syna, takže jsem pouze letmo vyzkoušel základní funkce a pár rovnic, zlomků atd. Za tuto cenu odpovídající produkt, doporučuji!
- snadná obsluha
- dcera naprosto spokojená
- super pro střední školy
- Rychlá, lehká, skladná rozměrově.
- Složité výpočty zvládne ihned.
- Přehledný displej
- Bakterie vydrží dlouho
- Žádnou nevýhodu jsem nenašel.
Tuto kalkulačku doporučuji všem ke koupení. Je lehká, přehledná, baterie vydrží dlouho. Kalkulačka nemám žádné omezení a lze ji používat kdekoliv kde jsou potřeba jak obyčejné tak i složite výpočty. Čitelný displej i na sluníčku. Osobní zkušenost mě přesvědčila, že si koupím i další pro dceru.
- Jednoduchá obsluha
pro studenta ideální
- Přijatelná cena
- Kvalitní zboží
- Perfektní výrobek
- Nelze nic vytknout ;-)
- Žádná negativa jsem nenašel
Kalkulačku jsem totiž rezervoval dvakrát, proto to Heuréka vyhodnotila, jako bych měl 2 různé objednávky, tak mám dva různé odkazy na hodnocení. Ale což, pokud mohu kalkulačku vychválit ještě jednou, proč ne... :-D Pořád platí, že toto je POŘÁDNÁ KALKULAČKA K MATURITĚ!!! ...atd. - zbylý text je hned o recenzi níže. :-)
Casio FX 350 ES Plus
Přidáno: 29. srpna 2021
(naposledy upraveno 6. března 2023)
Zakoupeno v Electro World
- Přijatelná cena
- Kvalitní zboží
- Perfektní výrobek
- Nelze nic vytknout ;-)
- Žádná negativa jsem nenašel
Tohleto je POŘÁDNÁ KALKULAČKA K MATURITĚ!!! Proč? Protože umí sepsat CELÝ PŘÍKLAD, má ZLOMKY, pořádné MOCNINY a ODMOCNINY, LOGARITMUS s libovolným základem, PAMATUJE SI všechny předchozí výpočty, dokud jí nevypnete nebo nezmáčknete zakázané tlačítko „ON“. Když se spletete (překlepnete) ve výpočtu, lze se kurzorem (šipkami) přesunout kamkoliv „do prostředka“ příkladu a příklad umazat, přepsat nebo jakkoliv změnit, aniž byste museli celý dlouhý příklad PSÁT ZNOVU!!! Jo a taky umí VÝSLEDEK PŘÍKLADU zobrazit nejen jako hnusné desetinné číslo, ale také jako ZLOMEK nebo ODMOCNINU, pokud takový výsledek lze zlomkem nebo odmocninou zapsat. Stačí se podívat tady do náhledu na fotku, jak kalkulačka vypadá a displej hovoří za vše. A hlavně: je POVOLENÁ K MATURITĚ!!! Hlavně nemějte levný SENCOR. Kdo má doma v šuplíku Sencor nebo podobné šunty, okamžitě vyhodit do popelnice a honem běžet pro tuto, než Vám ji zdraží...
Kalkulačka je také vhodná již od ZŠ. Sám ji mám již 13 let, je jako nová a furt drží. Brácha jí má od 6. třídy čtvrtým rokem a konkrétně tuto (na kterou píšu recenzi) jsem kupoval známému k maturitě. Za mě tedy rozhodně doporučuji VŠEM STUDENTŮM. Kdo navíc bude dělat maturitu z matiky, ZELENÉ TABULKY a tato kalkulačka jsou půlka úspěchu. ;-) Celková spokojenost :-)
Pro žáka 2. třídy na kontrolu výpočtů.
Kvalita x cena
- Nevím jak vypnout
Levná a kvalitní, jednoduchá obsluha
- ok
- větší tlačítka, ale pořád dobře skladná
klasická kalkulačka. Mnoho funkcí za příjemnou cenu.
- Provedení a velikost - vejde se do kapsy u košile.
- Podrobný tištěný manuál + tištěný rychlý návod.
- Solární napájení.
Spokojenost.